Prodhohet vetura e parë elektrike në Kosovë (VIDEO)

Prodhohet vetura e parë elektrike në Kosovë (VIDEO)

RRETH 10 MIJË OBJEKTE ILEGALE NË ÇAIR, CILA PARTI DO TË KETË NË PLAN-PROGRAM RRËNIMIN E TYRE? (VIDEO)
Qeveria vendim për orarin e punës nga 1 shtatori
Shpërthen bombola e gazit në një fast food (VIDEO)
Pse Roberti u burgos në Gjermani dhe kë ‘takoi’ brenda

Në Gjakovë  një grup i të rinjve që janë pjesë qendrës kreative BoneVet, të mbështetur nga Ipko, sot kanë prezantuar veturën e parë elektrike, të cilën e kanë ndërtuar vet, njofton Klan Kosova.

Në fakt kjo është makina e parë elektrike e prodhuar në Kosovë, e modifikuar nga gjashtë të rinjë nga qyteti i Gjakovës.
VIDEO

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.