Pronari i ri i K.F.SHKUPI: “Do ta ngritim ekipin aty ku duhet” (FOTO)

Pronari i ri i K.F.SHKUPI: “Do ta ngritim ekipin aty ku duhet” (FOTO)

LLATAS DHE IVONA DUAN T’U KTHEHEN PASAPORTAT – PPS KËRKON PARABURGIM (VIDEO)
Policia Dridh Maqedoninë: Arrestohet Bashkëpunëtori I Sasho Mijalkovit
VIDEO | Tetovë, vetura aksidenton policin në vijat e bardha
Lutje kishtare për ushtarët rusë në Siri, në një kishë të Shkupit (FOTO)

Sot, K.F. Shkupi, i njohur dikur si Slloga Jugomagnat, shënoi përvjetorin e tij. Ashtu si u premtua, sot u prezentua sponzori i ri i ekipit, njofton shprehja.

Nga sot, ekipi do të udhëhiqet nga kompania “Grupo Inpex”-Turqi, me pronar Shefqet Demirin. Të pranishëm në panelin e organizuar në Bushi Res. ishte edhe zëdhënësi i klubit, Hajrush Mani; kryetari i klubit, Omer Bajrami dhe kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu./shprehja.com

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.