Puna që paguhet 400 mijë dollarë dhe nuk pranonet nga askush

Puna që paguhet 400 mijë dollarë dhe nuk pranonet nga askush

FOTO | Foshnja e lindur në kohë të Iftarit drejton duar kah qielli – Lutet!
Ky është kali më i madh në botë (FOTO)
Mbeti i varur në teleferik, djaloshi bie nga rreth 14 metra lartësi – e shpëton bora! (Video)
Të gjithë e keni këtë foto në kompjuter, shikoni si duket sot vendi më i famshëm në botë (Foto)

Një ishull verior i Zelandës së re, i quajtur Tokoroa zhvillon shpesh konkurse vjetore. Këtë vit i jepet shansi kirurgëve të rinj të jetojnë këtë vend pune që ofron 400.000 dollarë.
Arsyeja pse askush nuk e pranon këtë punë është se do u duhet të punojnë gjithnjë në turnin e natës.
Ky qytet është vetëm 1 orë larg nga qendrat e mëdha si Hamilton,Tauranga apo Taupo.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.