Qeveria emëron edhe 67 drejtorë, në burgun e Tetovës maqedonas, te Enti i statistikave shqiptarë! Ja emrat e tyre!

Qeveria emëron edhe 67 drejtorë, në burgun e Tetovës maqedonas, te Enti i statistikave shqiptarë! Ja emrat e tyre!

Shkupjani rrahë dy banorë të Haraçinës
Arrin në Shqipëri trupi i pajetë i Florenc Beqirajt
Postet, Aleanca kërkon 3 Zv.ministra dhe 3 sekretarë
Rezultatet preliminari të KQZ-së, nga 71 për qind e vendvotimeve (Foto)

Qeveria e Maqedonisë ka emëruar 67 drejtorë të rinj në institucione të ndryshme:
Nexhmedin Saiku- Ushtrues detyre në Qendrën shtetërore të provimeve
Irina Buhova – Ushtrues detyre në Inspektoratin sanitary dhe shëndetësor
Gorjan Tozija- Ushtrues detyre në Agjencinë për film
Driton Nebiu- Ushtrues detyre në Inspektoratin shtetëror për pylltari dhe gjah
Robert Vasilkovski- Ushtrues detyre në Byronë për meteorologji
Samir Ajdini – Drejtor i Parkut nacional Mavrovë
Aleksandar Donev – Ushtrues detyre drejtor në Agjencinë për promovim dhe përkrahje të turizmit
Risto Nedevski – Ushtrues detyre drejtor në Burgun e Ohrit


Arafat Muarremi – Ushtrues detyre drejtor në Drejtorinë për Polici Financiare
Sllobodan Xhoniq- Ushtrues detyre drejtor në burgun e Gjevgjelisë
Robert Bekirovski – Ushtrues detyre drejtor në Agjencinë për barëra dhe mjete medicinale
Isen Shabani – Ushtrues detyre drejtor në Inspektoratin shtetëror tregtar
Gazmend Ristemi- Ushtrues detyre zëvendës drejtor në Agjencinë për Rini dhe sport
Qerim Mahmuti – Ushtrues detyre drejtor në Sektorin e hapur të burgut të Idrizovës në Veles
Zoran Stojanovski – Ushtrues detyre drejtor në Burgun e Tetovës
Boris Tunxhev – Ushtrues detyre drejtor në Agjencinë për kadastër të patundshmërive
Miodrag Stevanoviq – Ushtrues detyre drejtor në Laboratorin fitosanitar pranë Ministrisë së bujqësisë
Sllave Arsovski – Ushtrues detyre drejtor në Drejtorinë për ekonomizim me ujërat
Adem Curri – Ushtrues detyre revizor kryesor në Trupin për revision të instrumeniti për ndihmë paraqasëse
Maksud Ali – Ushtrues detyre drejtor i Inspektoratit devisor
Stojan Sllavevski- Ushtrues detyre drejtor në Drejtorinë për siguri të informative të klasifikuara
Nauaaf Baara – Ushtrues detyre drejtor në Entin gjeolgjik


Bojanço Micevski – Ushtrues detyre drejtor në Inspektoratin shtetëror për ndërtimtari dhe urbanizëm
Aleksandar Mlladenovski – Ushtrues detyre drejtor në Drejtorinë për zona teknologjiko-zhvillimore
Edina Rrahmani – Ushtrues detyre drejtor ën Drejtorinë për çështje pronësoro-juridike
Ilhan Rrahman- Ushtrues detyre drejtor në Agjencinë për realizimin e të drejtave të komuniteteve
Xhelo Hoxhiq- Ushtrues detyre zëvendës drejtornë Agjencinë për realizimin e të drejtave të komuniteteve
Ushtrues detyre drejtor në Drejtorinë për mbrojthe dhe shpëtim është emëruar Adnan Xhaferovski
Gjoko Kotevski – Ushtrues detyre drejtor në Drejtorinë për librat amë
Miki Todorov – Ushtrues detyre drejtor i burgut në Shtip
Vanço Petrushevski – Ushtrues detyre zëvendës drejtor në Byronë për zhvillim të arsimit
Borçe Haxhiev- Ushtrues detyre drejtor në Fondin për sigurim të depozitave

Për kryetarë dhe anëtarë të Komisionit për ankesa emërohen:

Elena Naçevska- Kryetare


Anëtare:
Marija Spirevska
Abdulkadir Isai – Ushtrues detyre drejtor në Drejtorinë për siguri në sistemin e hekurudhave
Zulhajrat Demiri – Ushtrues detyre drejtor në Shërbimin për sistem informative-hapësinor
Faton Asani- Ushtrues detyre drejtor në Agjencinë për menaxhim me pasuri të konfiskuar
Danail Donçev- Ushtrues detyre drejtor i Fondit për sigurim shëndetësor
Svetisllav Gjorgjeviq – Ushtrues detyre drejtor në Drejtorinë për siguri radiacioni
Gjorgji Gjorgjievski – Ushtrues detyre drejtor në Byronë për furnizime publike
Marjan Spasovski- Ushtrues detyre drejtor në Burgun e Kumanovës
Andon Bojaxhi – Ushtrues detyre drejtor në Parkun nacional Galiçica
Jovo Despotovski- Ushtrues detyre drejtor në Fondin për inovacione dhe zhvillim tekonologjik
Zirap Asani – Ushtrues detyre drejtor në Entin shtetëror të statistikave
Sllobodanço Ristevski – – Ushtrues detyre drejtor në Burgun e Prilepit
Agim Murtezani- Ushtrues detyre drejtor në Inspektoratit për vetëqeverisje lokale
Zhabeta Bagerova – Ushtrues detyre drejtor në Burgun e Strumicës


Biljana Zefiq – Ushtrues detyre drejtor në Drejtorinë për ambient jetësor
Ivica Dimitrov- Ushtrues detyre drejtor në Inspektoratin shtetëror komunal
Bllazhe Trendafilov – Ushtrues detyre drejtor në Drejtorinë për zbulim financiar
Nikolla Babovski- Ushtrues detyre drejtor në Agjencinë për përkrahje fnanciare të bujqësisë dhe zhvillimit rural
Ivica Todorvski – Ushtrues detyre drejtor në Drejtorin për çështje hidrometeorologjike
Liman Muhaxhiri – Ushtrues detyre zëvendës i revizorit kresor në Trupin për revizion të instrumenteve për ndihmë paraqasëse

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.