Revista gjermane liston disa nga gjërat që ballkanasit gjithnjë i bëjnë

Revista gjermane liston disa nga gjërat që ballkanasit gjithnjë i bëjnë

Foshnja e lindur 450 gr sfidon parashikimet e mjekëve (FOTO)
Si ta bëni për vete djalin që pëlqeni
A ndikon martesa në shtimin e kilogramëve? Ky hulumtim do t’i befasojë edhe femrat, edhe meshkujt
Marrëdhëniet në distancë, për mirë apo për keq?

Revista gjermane „Kosmo“, së fundi ka bërë një listë me disa nga gjërat që të gjithë ballkanasit i bashkojnë. Lista përmban pesëmbëdhjetë gjëra që sipas tyre secilit nga ballkanasit e gjenë vetën në njërën nga këto gjëra:

1. Çdo gjë që ata hanë përmbanë qepë dhe hudhër.

2. Ndajnë dhomën e tyre 10 m2 deri në 25 vjet me vëllezërit e motrat.

3. Në aeroport valixhja e tyre zakonisht është më e madhe nga gjithë të tjerat.

4. Nënat shohin fëmijët e tyre gjithnjë të hollë, edhe në qoftëse ata janë tepër të trash.

5. Ata kanë ilaqe, data e skadimit të cilave ka kaluar shumë kohë më parë.

6. Përdorin qeset e blerjeve për hudhjen e mbeturinave.

7. Ballkanasit kanë lecka të shumta për pastrim të cilat janë komplet të grisura.

8. Në dhomën e gjumit nuk ka një krevat të zakonshëm, por një divan që shtrihet.

9. Asnjëherë nuk i përmbahën recetave gjatë pregatitjës së ushqimit.

10. Ushqimi që ju japin fëmijeve në shkollë, është kryesisht sarma dhe pite

11. Ata besojnë se mund ta shohin të ardhmën e tyre në një llum kafeje.

12. Është praktikë e zakonshme që 600 të ftuar të vijnë në dasmën e tyre, shumica nga ta janë të panjohur.

13. Fshehin alkoolit në shishe plastike nën rroba dhe në valixhen e tyre kur udhëtojnë.

14. Çdo send tek ballkanasit është e stolisur me nga një tentene përmbi, qoftë edhe mbi televizion.

15. Telekomanden e tyre shpesh e mbështjellin me një qese plastike për të mbrojtur nga prishja.

Përkthyer nga Revista Barazia

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.