Rexhep Selimi në mbështetje të Ballist Morinës

Rexhep Selimi në mbështetje të Ballist Morinës

Vrasja në Butel, vdes gruaja e sulmuesit
Humoristi tallet me kandidatët
3 muaj burg për këtë kryetar komune në Maqedoni
“Kaq të përgjuar nuk ka pasur as në kohën e Jugosllavisë”

Deputeti i Kosovës, nga rradhët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Rexhep Selimi ka reaguar ndaj padrejtësisë që po i bëhet Ballistit, njofton shprehja. Selimi kërkon nga institucionet e Shqipërisë të bëjnë çmos për Ballistin dhe ka shpresë se autoritetet kroate nuk do të bien në provokimin e Serbisë. Shprehja ju sjellë brengën e plotë të Selimit:
“Ismail Morina – Ballisti po mbahet i ndaluar nga organet e drejtesise ne Kroaci. Ai u arrestua duke kaluar neper Kroaci ne te kthyer nga Shqiperia ne Itali, atje ku i ka gruan dhe femijet. Kjo nuk do te ishte shume problem sikur te mos ishte fletearresti nderkombetar nga ana e Serbise dhe kerkesa per ekstradim ne Serbi. Ismaili po mbahet ne Kroaci pasi qe per te eksozton nje flete arrest nderkombetar i leshuar nga Serbia per shkakun qe Ismaili ngriti flamurin shqiptar me dron ne stadiumin ne Begrad ne ndeshjen Serbi – Shqiperi.
Si pasoje, qe nga 10 Korriku Ballisti po mbahet ne paraburgim ne Kroaci.
Por ne besojme se kroatet nuk do t’ia bejne kete sherbim Serbise. Por njekohesisht besojme se edhe Qeveria e Shqiperise do te beje gjithcka dhe nuk do ta lere Ballistin ne duar te Serbise.
E presim Ismailin te kthehet ne atdhe!”/shprehja.com

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.