Rrahje masive në Shkup

Rrahje masive në Shkup

MASH zgjat orët mësimore nga 45 në 55 minuta, nxënësit nuk do të kenë më detyra shtëpie
Sulm ndaj dy policëve në stacionin e Bit Pazarit
Shtetasi i Maqedonisë humbë jetën në Shqipëri
Financial Times: Ky do të jetë emri i ri i Maqedonisë

Në një restorant në rrugën “Bosnja dhe Hercegovina” në Shkup ka ndodhur një rrahje mes gjashtë personave të pa njohur deri tani për autoritetet e vendit.

Në këtë përkeshje është lënduar një i ri me incialet N.N(22) nga Shkupi ku është goditur në anën e djatht të syrit më pastaj mënjëher është hospitalizuar në spitalin e përgjithshëm të Shkupit “8-Shtatori”, ku më pastaj është transferuar në Qendrën klinike “Nënë Tereza”.

Nga ana e mjekut ju është konstatuar lëndime të rënda trupore ku është ndaluar për mjekim në Spital. Po merren të gjitha masat për zbardhjen e rastit, thonë nga MPB.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.