SELA deklarohet për realizimin e gjuhës shqipe

SELA deklarohet për realizimin e gjuhës shqipe

VIDEO | Njësia speciale vendosen në hyrje të Mitrovicës
Ja çfarë në fakt i parapriu vrasjes së katërfishtë në Gllumovë të Shkupit (VIDEO)
2016 një vit për t’u harruar në Turqi, sulmet që goditën vendin
HULIGANËT MAQEDONAS: SHPËRNDANI ARMËT, SHQIPTARËT PO MBLIDHEN TEK URA E GURIT

Në një deklarim për TV 21 Maqedoni, deputeti i Maqedonisë dhe kryetari i LR PDSH-së foli për realizimin e gjuhës shqipe. Ai potencioni se ‘NUK NDJEJ PRESION, GJUHA SHQIPE PRIORITET I TË GJITHA PARTIVE SHQIPTARE’.
Deklarata

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.