Shiko si shqiptari mer abdest midis “City Mall” it, portalet Maqedone habiten (FOTO)

Shiko si shqiptari mer abdest midis “City Mall” it, portalet Maqedone habiten (FOTO)

Kujt do t’i takojë “ministria e byrekut” dhe ministria e Ramiz Merkos? Përgjigjet zëdhënësi i Qeverisë!
Me kërkesë të PSP-së, arrestohet një biznesmen nga Shkupi
Këto janë disa nga shtëpitë dhe banesat e Llatasit, Specialja urdhëroi ngrirjen e pasurisë (FOTO)
Ja 4 emra të BDI-së për kryetar të komunës së Sarajit

Një shqiptarë i cili është fotografuar fshehtas nga disa maqedonas është pa duke mar abdest për ta falë namazin, normalisht ky lajm për të pastërtit nuk është skandaloz, por për portalet Maqedonase (që nuk din se çështë pastërtia) u duket kjo gjë e çuditshme.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.