Shkenca e thotë: Martesa është më e lumtur kur burrat i dëgjojnë gratë

Shkenca e thotë: Martesa është më e lumtur kur burrat i dëgjojnë gratë

9 muaj të shtatzënisë në 4 minuta, shikojeni çfarë ndodh hap pas hapi
Të bësh selfie, çrregullim mendor apo varësi?!
Ora perfekte zvicerane që kushton 1.158.223 dollarë
Mbajeni dorën drejt, ngreheni gishtin tregues dhe shikoni çfarë ndodhë

Sipas një studimi që ka pasur nën vëzhgim 130 çifte të reja, ka zbuluar se burrat që i lejojnë gratë e tyre të kenë influencë tek ta, kanë martesa më të lumtura dhe kanë më pak gjasa që të divorcohen.

Studimi i kryer nga Dr. John Gottman, shkruan Business Insider, transmeton Klan Kosova, thotë se e njëjta premisë vlen edhe për çiftet e të njëjtit seks.

Ai thotë se burrat zakonisht i rezistojnë influencës së grave të tyre, pa e kuptuar fare. Doktori thotë se është aftësi e jashtëzakonshme e burrave, kur i kuptojnë gratë e tyre dhe u kushtojnë vëmendje për çdo ditë.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.