Shkolla e mesme “Marija Kiri Skllodovska” shënon 109 vjetorin e ditës së alfabetit

Shkolla e mesme “Marija Kiri Skllodovska” shënon 109 vjetorin e ditës së alfabetit

Humb punën në pazar sepse shau ish-kryeministrin e VMRO-DPMNE
ZYRTARE: Lista e këshilltarëve të ASH-së për Çairin
Aksident i ri, pësojnë dy persona në rrugën Shkup-Haraçinë
Viktima e dytë e sulmit në Mançester është një vogëlushe 8-vjeçare (FOTO)

Sot nxënësit e Sh.m.q.sh Marija Kiri Skllodovska për nder të ditës së alfabetit të gjuhës shqipe bashkë me mësimdhënësit në bashkpunim me komunën e Çairit dhe kompaninë Uka Komerc si donatorë, me një program të kombinuar recitalesh, monolog, referat, valle dhe të tjera u shënua dita e alfabetit.

U shpërndanë mirënjohje për organizatorët dhe nxënësit që morën pjesë në këtë eveniment.

Kjo shkollë me kontinuitet ka shënuar festat me vlerë kombëtare ndërsa ndihmës drejtori Vedat Mustafa theksoi se organizimi i këtyre festave është me një rëndësi të veçantë kulturore dhe kombëtare.

 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.