Shkololli: Sport atraktiv në Kosovë, që emocion të rinjtë

Lajçi me rezultat historik
Kështu duket njeriu më i fortë në Kosovë
Shah: Garry Kasparov e përfundoi turneun e parë pas tërheqjes
Domaniku Morina dhe Reqica, kampionë të veteranëve për 2017


Shkololli: Sport atraktiv në Kosovë, që emocion të rinjtë
Është një nga sportet pak të njohur në shtetin e Kosovës, por në fakt është atraktiv dhe zgjon kureshtjen edhe nga të rinjtë, pa dyshim është sporti CrossFit. Egzon Shkololli nga Peja, është ndër të parët në Kosovë që ka filluar të praktikojë ushtrimet fizike CrossFit. I riu 28-vjeçar, punon me përkushtim dhe me synim që këtë sport një ditë ta bëj shumë të popullarizuar.

Është nga sportet që ka shumë elemente atraktive, por që duhet punë e……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.