15 C
Skopje
September 25, 2018

Shkrime nga Konkursi

shprehja

Të gjitha shkrimet që na keni derguar do të publikohen me 21 mars, ku edhe atë ditë fillon votimi
Rikujtojm, përzgjidhja do të bëhet në bazë të shikueshmërisë dhe pëlqimeve në facebook.

Në fund të konkursit do të përzgjidhen 10 shkrimet më të mira, më pas do të përzgjidhen tre shkrimet më të mira, përzgjedhjen e të cilëve do ta bëj një juri profesionale.
1. Vendi i parë do të shpërblehet me 1 komplet libra
2. Vendi i dytë me tre libra
3. Vendi i tretë me një libër

Ndërkaq për 10 më të mirit do të ndahen edhe certifikata.