Shoqata Kulturore “Vizioni M” realizon projektin “…e ardhmja të pret ty!”

Shoqata Kulturore “Vizioni M” realizon projektin “…e ardhmja të pret ty!”

Fatkeqësitë që solli kolonializmi evropian në moralin njerëzor
Komploti ndaj Republikës duhet të marrë fund – Sadri Ramabaja
Deponia e Strugës një vegël e pushtetarëve huligan – Blerton Arsllani
Studenti shqipëtar që studijon në Turqi mesazh prekës për Fyerjet dhe Urrejtjet!

Shoqata Kulturore “Vizioni M” realizon projektin “…e ardhmja të pret ty!”, që është një film i metrazhit të shkurtër i përgatitur nga kjo Shoqatë, që shfaq dilemat me të cilat hasen shumica e maturantëve në Republikën e Maqedonisë.

Në këtë dokumentar flitet për mungesën e perspektivës për të rinjtë dhe për korrupsionin që mbizotëron në vend.

Mirëpo, dokumentari jep një mesazh të fortë se të rinjtë duhet të angazhohen me mësime, në mënyrë që, siç thuhet edhe në dokumentar, e ardhmja të mos i ngjasojë të tashmes.

… e ardhmja të pret ty!

… e ardhmja të pret ty!spot motivues për maturantët.ShK Vizioni M

Posted by Vizioni M on Friday, May 5, 2017

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.