Shpresa…

Fatkeqësitë që solli kolonializmi evropian në moralin njerëzor
Hapat tua vëzhgohen!
Ti je në Shkup!
5 Qershori, dita botërore e ambientit jetësor

Shpresa është një vështrim i gjatë nga qielli, ndërkohë që buzët pëshpërisin “O Zot”, kurse zemra është e bindur se Ai e dëgjon dhe do i përgjigjet herët a vonë. |Elmaz Fida|

10849914_10152887299107698_3785197475987958781_n

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.

KOMENTO