“Shqipëria këtë samit është e para në listën për financim”

“Shqipëria këtë samit është e para në listën për financim”

Tetovari erdhi nga mërgimi, aksidentohet për vdekje në Kosovë (FOTO)
VIDEO | Studim: 30% e vdekjeve në Maqedoni shkaktohen nga ndotja e ajrit
Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës
Lëvizja Besa ja planin për Kumanovën dhe Likovën

Edi Rama derisa merr pjesë në Samitin e Triestit, ka informuar përmes rrjeteve sociale se Shqipëria definitivisht është ‘shtetit kampion’ i këtij samiti, njofton shprehja.com. Ai në rrjetin social Facebook, shprehet:
“Një samit inkurajues për ecurinë europiane të rajonit dhe po ashtu për Shqipërinë, që këtë herë është e para në listën e projekteve të fituara për financim????????”/shprehja.com

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.