Shqipja në emocione, i operohet garuesi

Kërcen në pishinë njeriu më i fortë në Kosovë, por provokon të tjerët
Rexhepi thumbon disa kampionë të vetshpallur: Me gënjeshtra dhe gënjeshtar rrënohet sistemi
Shoku që ishte me Sali Gërqinën kur u zhduk thotë së ai ishte i dehur kur ra në ujë
Njeriu më i fortë në Kosovë me motor: Mos me thuaj…


Shqipja në emocione, i operohet garuesi
Trajnerja e klubit të karateë Ippon nga Prishtina, Shqipe Zogiani, është në emocione, sepse iu operua garuesi i saj, Alvin Karaqi. Ndryshe Karaqi është edhe anëtar i kombëtares së Kosovës në karate.

“Pas dy orë e gjysmë operacion, Alvin F Karaqi e kaloj edhe këtë sfidë, shpresoj dhe i uroj kthim sa më të shpejtë në aktivitetet sportive!”, shkruan Shqipja.

Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.