Shqiptarët me tre kryeparlamentarë në Ballkan

Shqiptarët me tre kryeparlamentarë në Ballkan

Zjarri merr edhe një viktimë në Maqedoni
Shqiptari nga Tetova ndër 100 kokat e mençura të Zvicrës
Lajm i mirë për Shkëndijën në shortin e Europës
Sherr mes babait dhe djalit në Tetovë

Me zgjedhjen e kryeparlamentarit të ri në Maqedoni, z. Talat Xhaferit, shqiptarët fituan kryeparlamentarin e tretë në po aq shtete të Ballkanit, Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, njofton Flaka.

Emërimi i një shqiptari në krye të Parlamentit të Maqedonisë, bëhet për herë të parë pas 27 vitesh pluralizëm. Posti i kryeparlamentarit paraqet një nga tre postet kryesore të shtetit, presidencës, qeverisë dhe parlamentit.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.