Si ta shfrytëzojm Bitcoinin, për pasurim të shpejtë (VIDEO)

Si ta shfrytëzojm Bitcoinin, për pasurim të shpejtë (VIDEO)

Kujdes nëse djersitni natën, këto janë sëmundjet nga të cilat mund të vuani
Si t’i zgjeroni këpucët e ngushta dhe t’i bëni më komode (FOTO)
Hidhni 5 aspirina në lavatriçe dhe rezultati do t’ju mahnisë
A ndikon martesa në shtimin e kilogramëve? Ky hulumtim do t’i befasojë edhe femrat, edhe meshkujt

Ligjëruesi universitar, Armend Muja, i ftuari i radhës në emisionin JETA ka folur për monedhën digjitale që ka bërë bujë në gjithë botën, Bitcoinin.

Tash e disa vjet kjo monedhë është në qarkullim dhe po vazhdon të jetë më e popullarizuara në tregun digjital.

Një Bitcoin tani vlerësohet rreth 2500 euro, dhe vetëm pritet rritje e vlerës së saj.

Si funksionon Bitcoini dhe të gjitha detajet për monedhën e famshme mund t’i mësoni përmes videos.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.