SKANDAL: Ambasadori i Kosovës zhytet në zgjedhjet lokale të Maqedonisë (FOTO)

SKANDAL: Ambasadori i Kosovës zhytet në zgjedhjet lokale të Maqedonisë (FOTO)

Agjenti nuk do të dëshmojë për “Lagjen e Trimave”
Lëkundje tërmeti, por pritet një tërmet i fuqishëm. Ja ku
Kush i shoqëroi kandidatët e Çairit gjatë votimit (FOTO)
“Kosova është në rrugën e duhur”

Figurat shtetërore, si ambasadorët, duhet të jenë neutral karshi procesit zgjedhor në vendin ku punojnë. Ambasadori i Kosovës në Maqedoni, Ylber Hysa, është fotografuar në ditën e zgjedhjeve, duke i dhën përkrahje kandidatit të BDI-së në komunën e Tearcës, Isen Asanin, njofton shprehja.com

Ambasadori i Kosovës është zhytur në këtë skandal, sidomos në kohën kur dihet se në këtë komunë kandidojnë dy kandidatë shqiptarë, në momentin kur gara është shumë e nxehtë. Dy kundërkandidatët janë shqiptarë, njëri përfaqësues i koaliconit BDI-LSDM dhe tjetri përfaqësues i koaliconit Aleanca-Besa, njofton shprehja.  Në lidhje me këtë skandal, pritet të reagon edhe skena politike në Kosovë./shprehja.com

 

 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.