Specialja shpall konkurs për përkthyes, rroga 100 mijë denarë

Specialja shpall konkurs për përkthyes, rroga 100 mijë denarë

LIVE – Real Madrid dhe Manchester United në Shkup!
Tetovë, vdes në aksident një 13 vjeçar
Transferimi i çmendur: Nga Monaco në Real, gati zyrtare
Gani Mehmetaj: Ezani në Prishtinë po i terorizon 350.000 qytetarë

Prokuroria Speciale Publike (PSP) ka shpallur konkurs për vendin e punës përkthyese nga gjuha maqedonase në gjuhën angleze dhe anasjelltas, njofton Zhurnal.mk

Për këtë vend pune janë parapar 1 milion e 200 mijë denarë për një vit gjegjësisht 100 mijë denarë në muaj.

Sipas kushteve të kërkuar në konkursin në fjalë përkthyesi apo përkthyesja e ardhëshme e PSP-së do të jetë e obliguar që çdo ditë të përkthej nga 10 faqe, ndërsa kontrata e punës do të jetë e vlefshme një vit. Ndërsa konkuri është I hapur deri në fund të muajt shkurt.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.