Sportistët që do të përfaqësojnë Kosovën në EYOF “Gyor 2017”, udhëtuan për në kampin përgatitor

Njeriu më i fortë në Kosovë ka një mesazh: Jo gjithkush…
Njeriu më i fortë në Kosovë, paralajmëron një çudi…
Vitia bëhet me palestër sportive
Ky është babai i njeriut më të fortë në Kosovë


Sportistët që do të përfaqësojnë Kosovën në EYOF “Gyor 2017”, udhëtuan për në kampin përgatitor
Nëntë sportistë dhe tre trajnerë, janë nisur për në Belek të Turqisë, ku për një javë do të përgatiten në qendrën stërvitore, “Gloria Sport Center”, mundësuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.

Sportistët do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që mbahet në Hungari prej 23-29 korrik 2017.

Në aeroport ata u përcollën edhe nga drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti z.Besim Hasani……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.