Sportistët tanë presim t’i përmirësojnë rezultatet

Kosova do të defilojë përkrahë 49 shteteve tjera të Evropës
Shërohet karateisti Alvin Karaqi
BE i KOK-ut përzgjodhi 19 sportistë që do të përfitojnë bursa nga SO i KON-it për LO “Tokyo 2020”
KOK prezanton sportistët që shkojnë në Festivalin Olimpik Evropian


Sportistët tanë presim t’i përmirësojnë rezultatet
Sporti i notit do të përfaqësojë Kosovën me katër garues, të cilët do të mundohen të arrijnë rezultate të mira në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që mbahet në Hungari prej 23-29 korrik.

Notarët, bashkë me atletët dhe tenistët, prej javës së kaluar po përgatiten në qendrën sportive “Gloria Sports Center” të Belekut në Turqi, të dërguar nga Komiteti Olimpik i Kosovës, ndaj të cilit shprehen mirënjohës. Trajneri i……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.