Strugë, pas mosmarrëveshjes me bashkëshortin, e ka prerë me thikë vjehrrin

Strugë, pas mosmarrëveshjes me bashkëshortin, e ka prerë me thikë vjehrrin

Nuk punohet në qarkoren në Hasanbeg, banorët me frikë nga vërshimet
Rrahje e përgjakur në Tetovë
Kina mbyll platformën e tregtimit të Bitcoin; Ekspertët: Monedha virtuale, një flluskë
Policia e Tetovës apleon deri te alpinistët dhe turistët, detyrimisht t`i paraqesin turet për ngjitje

Një banore e Strugës ka prerë me thikë në kokë vjehrrin e vet pas mosmarrëveshje me bashkëshortin e saj, kanë informuar nga policia.
Sipas policisë, kundër 43-vjeçares H.M nga fshati Radolishtë është ngritur kallëzim penal për veprën penale “Kërcënim me mjet të rrezikshëm gjatë rrahjes ose mosmarrëveshjes”.
Më datë 07.02.2018 në fshatin Radolishtë në shtëpinë e J.H (70) pas mosmarrëveshjes ndërmjet të denoncuarës dhe bashkëshortit të saj, i cili është djalë i J.H, e njëjta pas kërcënimeve verbale, fizikisht ka sulmuar J.X dhe me thikë e ka prerë në pjesën e kokës.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.