Sulmohet një polic në Kodrën e Diellit

Sulmohet një polic në Kodrën e Diellit

Shiko si shqiptari mer abdest midis “City Mall” it, portalet Maqedone habiten (FOTO)
Nëna me 4 fëmijë jeton në Ahur, binjaket ndajnë edhe kafshatën e gojës
Mesazhi i Hoyt Yee për ”Shqipërinë e Madhe”
Sonte doli episodi i ri i Stupcave (VIDEO)

Një zyrtar policor në detyrë është sulmuar nga një person. Siç njoftojnë nga polica, A.Q (26), nga fshati Negotinë, komuna e Vrapçishtit dhe Xh.I (22) nga fshati Gradec, kanë sulmuar policin për shkak parkimit të gabueshëm të makinës.

“Më datë 26.01.2018 në parking para Repartit policorë “Kodra e Diellit”, gjatë aktiviteteve zyrtare në lidhje me parkimin e gabuar të makinës së A.Q, personi në fjalë ka kërcënuar policin dhe më pas me Xh.I edhe fizikisht e kanë sulmuar zyrtarin policor”, qëndron në njoftimin e MPB-së.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.