Sulmuesit e Selës nuk ndjehen fajtorë, ja deklaratat e tyre në Gjykatë

Sulmuesit e Selës nuk ndjehen fajtorë, ja deklaratat e tyre në Gjykatë

(VIDEO) E tmerrshme: Mjekët rrihen teksa ishin duke operuar një pacient në sallën e operacionit
EKSKLUZIVE: Flet Bilall Kasami nga selia në Shkup (VIDEO)
Janeva do të dridh politikanët, ja çfarë ka përgatitur
“Uniteti” shkrihet në “Aleanca për Shqiptarët” të Selës

Në Gjykatën Themelore ku po zhvillohet seanca kundër personave që kanë sulmuar Ziadin Selën, sulmuesit, janë shprehur se nuk janë fajtor për rrahjen ndaj deputetit Sela, raporton SHENJA.
“Kire Gjorgjievski-kuptoj për çfarë akuzohem dhe nuk ndjehem fajtor.
Cejo Gjorgjievski-kuptoj përse akuzohem por nuk e pranoj këtë akuzë pasi nuk ndjehem fajtor.
Andrej Micov- nuk jam fajtor për akuzat.
Stojan Pavlevski-nuk ndjehem fajtor
Nikolla Vojminovski-nuk ndjehem fajtor dhe kuptoj për çfarë akuzohem
Kosta Dellov- kuptoj plotësisht akuzën dhe nuk ndjehem fare fajtor.
Un nuk kam patur kontakt aspak me të akuzuarit e tjerë dhe të gjithë për herë të parë i kam parë në sallën e gjykatës.
Aleksandar Janevski Toshta- kuptoj gjithçka vetëm nuk kuptoj si mundet të më arrestojnë pas 6muajve akuzë dhe të më ngarkojnë më tentim për vrasje. Nuk ndjehem fare fajtor.
Sasho Senkov- nuk ndjehem fajtor Oliver Shashkovski-nuk ndjehem fajtor Nikollçe Dimitrievski-nuk ndjehem fajtor”, janë këto deklarata e sulmuesve të Selës dhënë gjatë ditës së sotme në Gjykatë, raporton SHENJA.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.