Talat Xhaferi i do pesë nënkryetarë të Kuvendit (Dokument)

Talat Xhaferi i do pesë nënkryetarë të Kuvendit (Dokument)

“Pushtimi Islam të Londrës”: hapen 423 xhami, mbyllen 500 kisha
Shteti ofron trajnime falas për të papunët, por jo edhe mbulimin e harxhimeve rrugore
VAZHDON KTHIMI I DJEMVE NGA SLLOVAKIA, TË MASHTRUAR, TANI NUK KANË SI TË KTHEHEN
ZYRTARE: Panuçi trajneri i Shqipërisë

Kryeparlamentari Talat Xhaferi nuk heqë dorë nga propozimi i tij që të ketë pesë nënkryetarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë. Në propozimin për rendin e ditës për seancën e 4 shtatorit, bën pjesë edhe pika e rritjes së numrit të nënkryetarëve nga tre në pesë, edhe ate me propozimin e Xhaferit.

Maxhoranca e re duke u thirrur në Ligjin për Kuvendin dhe rregulloren thekson se legjislativi duhet të ketë pesë nënkryetarë. Por VMRO-DPMNE thekson se nuk ka nevojë rritja e numrit të tyre, për shkak të rritjes së harxhimeve të buxhetit. Dy nga nënkryetarët do të zgjidhet nga radhët e opozitës. (INA)

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.