Taravari ul çmimin e vaksinave për haxhilerët nga 39 € në 16 €

Taravari ul çmimin e vaksinave për haxhilerët nga 39 € në 16 €

Makina humbet kontrollin, dy të plagosur, një në gjendje të rëndë
Ish-ushtari i UÇK-së porosi Taravarit
“Kurrë dhe me asnjerin nuk di të mbaj inate dhe as nuk hakmerrem”
Mësohen emrat e drejtorëve të rinj të DSK-së dhe Byrosë për Siguri Publike

Me iniciativën e Ministrit të Shëndetësisë, Dr. Arben Taravari dhe në marrëveshje me Institutin e Shëndetit Publik dhe Qendrat për Shëndet Publik është vendosur që të reduktohet në mënyrë drastike çmimi i vaksinës së meningokokut, nga 2.400 deri në 1.000 denarë.

Bëhet fjalë për një çmim dyfish më të ulët të vaksinës për mbrojtje kundër infeksionit të meningokokut, e cila është veçanërisht e rëndësishme për mbrojtjen e shëndetit të gjithë njerëzve që shkojnë në haxh.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.