Telefoni juaj ju përgjon nga shkoni dhe lëvizni: Ja si mund ta fshini aplikacionin

Telefoni juaj ju përgjon nga shkoni dhe lëvizni: Ja si mund ta fshini aplikacionin

Fëmijëve u ndalohet përdorimi i telefonit në shkollat e Francës
Shtirej si lypës, zbulohet e vërteta shokuese pas vdekjes së tij (FOTO)
A e dini përse nuk mbërthehet pulla e fundit e xhaketës?
Rrahen me grushta e shkelma në prezencë të policit, ai i injoron dhe sillet sikur asgjë e keqe nuk po ndodhë (Video, +18)

Telefonat smartfon regjistrojnë cdo lëvizje dhe vend që keni shkelur- dhe ju për këtë as që jeni në dijeni.

iOS ose Android, nuk ka dert të dy modelet regjistrojnë dhe mbledhin të dhëna për të gjitha vendet që kanë shkelur pronarët e tyre, raporton Tetova1.

Kjo mund të jetë një gjë e mirë për të përkujtuar udhëtimet dhe detajet e lëvizjeve tuaja, mëgjithatë është shumë e lehtë për tu përgjuar nga autoritetet pse jo edhe gruaja.

Kompanitë këtë e sigurojnë nga Google e cila e ka aplikacionin e ndërthurur në vete e që quhet “Location histori” dhe që shfrytëzon të gjitha aplikacionet tjera të google dhe akontin tuaj për të marrë të dhënat e nevojshme. Mjafton të futeni te kontoja e juaj në Google dhe ta bëni “Turn on” location history dhe gjithcka do jetë në rregull për mos tu ndjekur nga aplikacioni që e keni të instaluar në smartfon dhe nuk keni njohuri, ndërsa për të fshirë të dhënat se nga keni lëvizur duhet të bëni “Delete location history” dhe jeni në paqë./Tetova1/

 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.