Tentojnë të kalojnë kufirin, njëri me makinë të vjedhur e tjetri më 32.560 euro

Tentojnë të kalojnë kufirin, njëri me makinë të vjedhur e tjetri më 32.560 euro

Nuk do ta besoni me sa milion dollarë u largua Trump nga Saudia
Aksidentohet rëndë familja nga Maqedonia
Pa nënë dhe i braktisur nga i ati, 15 vjeçari që banon në podrum të xhamisë kërkon vetëm një kasollë të vogël
Puntorët e Jugohromit kërkojnë rihapjen e kombinatit, Eco Guerilla reagon !

Në doganën greke gjatë ditës së sotme janë arrestuar dy shtetas shqiptarë. Shtetasi i pare ka tentuar te kaloje nga Greqi ne Shqipëri duke pasur ne bagazhe shumën prej 32.560 euro për te cilat nuk kishte dokument justifikues.

Dogana greke ka mbajtur 25% te shumës si takse dhe pjesën tjetër e ka sekuestruar deri ne justifikimin ligjor te saj.

Ndërkohe shtetasi tjetër është arrestuar pasi po kalonte nga Shqipëria ne Greqi me një automjet, i cili rezulton i vjedhur ne Itali. /albeu.com/