Tërmet në afërsi të Shkupit

Tërmet në afërsi të Shkupit

Padi penale kundër 21 vjeçarit nga Shkupi të dyshuar për vjedhje të rënda
Milenko në procedurë hetimore (FOTO)
VIDEO | Vërshimet dëmtojnë sërish Porojin
Në gjendje të alkoolizuar në Tetovë shkaktojnë kaos në lokal, sulmojnë mysafirët, pronarin dhe policët

Një trëmet i vogël me fuqi prej 2.2 shkallë është regjistruar në 16 kilometra nga Shkupi, në afrësi të Kondovës dhe Sarajit, transmeton FLAKA.

Tërmeti është regjistruar në ora 22 e 38 minuta. FLAKA.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.