Tërmet në Maqedoni (FOTO)

Tërmet në Maqedoni (FOTO)

“Pushtimi Islam të Londrës”: hapen 423 xhami, mbyllen 500 kisha
Çdo të tretën ditë një banor heq dorë nga shtetësia e Maqedonisë
EKSKLUZIVE: Ja cilat ministri janë rezervuar për Aleancën për Shqiptarët ?!
Tre nënkryetarët e BDI po zhvillojnë bisedime tek selia e LSDM-së

Një lëkundje e tokës është ndjerë në afërsi të qytetit të Velesit.
Intensitetit i dridhjes ka qenë 2.6 shkallë sipas Rihterit, 6 kilometra nga Lozova, shtatë nga Velesi dhe 44 nga Shkupi.
Dridhja ka ndodhur në orën 19:07 minuta.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.