Trendi i orëve për këtë sezonë (FOTO)

Trendi i orëve për këtë sezonë (FOTO)

A ndikon martesa në shtimin e kilogramëve? Ky hulumtim do t’i befasojë edhe femrat, edhe meshkujt
Zëri zbulon tradhtinë
Si ta shfrytëzojm Bitcoinin, për pasurim të shpejtë (VIDEO)
Ora perfekte zvicerane që kushton 1.158.223 dollarë

Disa nga modelet më cool të orëve që po preferohen në këtë sezon

Për të gjitha ju adhuruese të orëve, marka e njohur Morellato ka prezantuar orët më të bukura që çdo kush do të iu ketë zili.

Falë gurëve dhe formave të veçanta që kanë këto modele të orëve të kësaj marke do të iu bëjnë të bien në sy duart tuaja të arta.

Disa me ngjyrë ari, disa të kombinuara bukur me bronzin dhe vjollcën, këto orë po duken tejet të shndritshëm edhe falë formave të vogla të luleve, insekteve, që iu janë bashkangjitur,

Shikoni disa nga modelet më cool të orëve që po preferohen në këtë sezon.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.