Tronditëse: Vajzat shqiptare “shiten”, për 500 euro te maqedonët! (Video)

Tronditëse: Vajzat shqiptare “shiten”, për 500 euro te maqedonët! (Video)

Dita e Bajramit ditë jopune në Maqedoni
Drejtori i Qeverisë Zaev shpenzon 3577 euro për një biletë avioni
Xhamia në Van është një simbiozë e tre stileve arkitekturore
Arrestohet krimineli rekorder në Maqedoni, ka kryer 70 vepra penale!

Në një dokumentar që e ka realizuar RTV 21 e Maqedonisë te një fshat i Maqrdonisë, që ka emrin Kosovë ka nxjerr në pah se sa vajza të reja nga Peshkopia dhe Shkodra janë shitur te ky fshat për 500 euro. Femrat shqiptare që tanimë janë bërë nuse të maqedonëve dhe rrisin fëmijët e tyre thonë se ata që i kanë shitur në këtë fshat i kanë gënjyer duke u thënë se do ti martojnë në shtetin e Kosovës, duke mos ua treguar realitetin se në Maqedoni ekziston një fshat malor me emrin Kosovë, e ku jetesa është shumë e rëndë.

"Martesat mes vajzave Shqiptare dhe burrave Maqedonas"

Posted by Shoqëria "Bashkimi Shqiptar" on Sunday, August 20, 2017

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.