Truku që ka ngazëllyer Internetin: Si mund të punojë teledirigjuesi nga largësia pa bateri (Video)

Truku që ka ngazëllyer Internetin: Si mund të punojë teledirigjuesi nga largësia pa bateri (Video)

Rrahu brutalisht gruan e tij në lokal, dhe videon e dhunës e postoi në Facebook (Video, +18)
Ky është kufiri me i çuditshëm në botë!
Të gjithë e keni këtë foto në kompjuter, shikoni si duket sot vendi më i famshëm në botë (Foto)
Agjërimi përmes hartës: në cilat vende është më e vështirë të mbash Ramazan
Nga largësia mund të punojë pa bateri, mirëpo duhet të mësoni këtë super truk!

Nuk ka gjëra të cilat më shumë nevrikosin se kur shtriheni para televizorit dhe konstatoni që teledirigjuesi nuk punon, transmeton Telegrafi.

Zakonisht fjala është për bateritë, mirëpo teledirigjuesi është i pari cak kur ndonjë aparati i mungon. Dhe me siguri tash as që t’ju shkojë mendja që tani të shkoni deri në dyqan për të blerë bateri, apo jo?

Duhet ta dini që edhe nuk është e thënë që duhet patjetër të shkoni në dyqan, sepse gjithë këtë punë mund ta bëni me një kapëse.

Duhet ta vendosni në këtë pozitë, në mënyrë që të përshtatet perfekt në vend të baterisë.

Kështu do të mbyllni qarkun e rrymës midis baterisë dhe komponentit në teledirigjues.

Një mangësi e këtij truku është ajo që dirigjuesi punon në voltazh të vogël, andaj do të detyroheni që të ofroheni pak afër televizorit në mënyrë që të mund t’i ndërroni kanalet.

Shikojeni tërë procedurën në video!

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.