U certifikua edhe Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës

Lëndimet e muskujve adductor, pubalgjia, rehabilitimi i tyre tek sportistët dhe rikthimi në sport.
Sot mbahet finalja e garës së automobilizmit
Shkarkohet Albert Bunjaki?
Shorti, një ekip shqiptar mund të kalojë turin në Ligën e Europës pa luajtur


U certifikua edhe Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës
Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka çertifikuar dhjetëra zyrtarë, administratorë, trajnerë e shenjëtarë të Federatës së Shenjëtarisë Sportive e Kosovës, të cilët për tri ditë radhazi vijuan kursin bazik për administratorë të sportit.
Kjo federatë pati fatin që atyre t’u ligjërojnë edhe znj. Pamela Vipond, zëvendësdrejtoreshë e Solidaritetit Olimpik (SO) të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (KON), të cilët njëherit janë mbështetësit këtyre kurseve……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.