U ulet meshkujve në prehër për t’i testuar, reagimi i të fundit është më i “veçanti” nga të gjithë (Video)

U ulet meshkujve në prehër për t’i testuar, reagimi i të fundit është më i “veçanti” nga të gjithë (Video)

Njihuni me 5 vjeçarin shqiptar, tashmë pjesë e Organizatës Botërore të Gjenive
Përdorimi i lëvores së limonit për shërim
Rrahje masive e turistëve gjermanë në bregdetin spanjoll (Video , +18)
Një propozim i tillë për martesë, i frikshëm (VIDEO)

Lojërat në rrjetet sociale s’kanë fund. Çdo ditë shohim kamera të fshehta dhe “kurthe” për të testuar partnerët dhe shoqërinë në tërësi me eksperimente të ndryshme.
Mirëpo, ideja kësaj radhe ka qenë ajo se si do të reagojnë meshkujt nëse një femër u ulet në prehër.

Vajza shkon t’u ulet dhe kupton se të gjithë insistojnë ta largojnë, por nuk ka rezultuar kështu për njërin i cili vazhdon të ndryshojë dhe të shkojë më larg, aq sa vajza filloi të ketë frikë.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë:


Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.