Uka Komerc dëshmon edhe njëherë përkrahjen për çdo manifestim

Uka Komerc dëshmon edhe njëherë përkrahjen për çdo manifestim

SKANDAL: Ambasadori i Kosovës zhytet në zgjedhjet lokale të Maqedonisë (FOTO)
Kush është Zoran Zaev, provincialisti nga Strumica që u bë kryeministër (VIDEO)
Kush (s)mori pjesë dhe çka u fol sot në takim
Gruaja lexon mesazhet e burrit me dashnoren, shkohet kur zbulon me kë po e tradhton (FOTO LAJM)

Nuk ka ndonjë aktivitet apo manifestim ku nuk e shohim logon e kompanisë “Uka Komerc” E as në festivalin “Rrushi i Bojanës” nuk kishte si të mungonte përkrahja e kësaj kompanie.

Ky aktivitet i cili organizohet disa vite me radhë përcillet me një program te pasur kulturor-artistik, ku bëhet promovimi i rrushit të kultivuar në këtë fshat. Festiavali ka zgjatur një ditë ndërsa nuk munguan dhe aktivitetet e fshatarëve të cilët kishin organizuar një pazar të vogël përmes të cilit promovuan përveç rrushit dhe ushqime të ndryshme.

Për kontributin e dhënë në këtë manifestim, organizatorët i ndanë mirënjohje “Uka Komercit”, duke i dëshiruar që edhe më tej, të jetë mbështetëse e këtij manifestimi.

Më tepër fotografi mundë të gjeni në faqen e UKA Komerc në Facebook > KËTU

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.