UKA Komerc tani edhe me shitore të specializuara në Tiranë

UKA Komerc tani edhe me shitore të specializuara në Tiranë

Në autobusin e linjës Shkup-Dortmund kapet sasi droge
Horror në Maqedoni, 37 vjeçari përdhunon kushërirën 13 vjeçare, ja në cilin qytet!
Vetëvrasje në Shkup
Lajm i keq për duhanpirësit, ky është çmimi i ri i cigareve

Prodhimet e UKA Komercit tani mund të gjenden dhe shijohen edhe nga banorët e Tiranës dhe Shqipërisë.

Pas një bashkëpunimi të suksesshëm me kompaninë “Al-Berake” nga Korça, UKA komerc informon të gjithë konsumatorët e Shqipërisë së produktet e saj mund t’i gjejnë edhe në Tiranë tek shitoret e specializuara për produkte mishi dhe bylmeti (Adresa: Tek Selvira, Rruga e Saraceve).

Së shpejti kompania UKA paralajmëron hapjen e shitoreve të reja si dhe zgjerimin e saj në gjithë tregun e Shqipërisë.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.