UNT sot vizitoi shkollat e mesme “Dr. Pançe Karagjozov” dhe ” Cvetan Dimov”

UNT sot vizitoi shkollat e mesme “Dr. Pançe Karagjozov” dhe ” Cvetan Dimov”

Ja dëmi total që Jankullovska i ka shkaktuar Buxhetit
Ja e fshehta që Zaev kurrë nuk e ka zbuluar para opinionit
Deputeti i BDI-së, konferencë të jashtëzakonshme për ‘homoseksualitetin'(LIVE)
Votoi Visar Ganiu (FOTO)

Promovimi i fakulteteve dhe drejtimeve të Universitetit “Nënë Tereza” është në vazhdim, kësaj rradhe promovuam para nxënësve të shkollave të mesme “Dr. Pançe Karagjozov” dhe ” Cvetan Dimov”.Falemenderojmë stafin e këtyre shkollave dhe nxënësit për shprehjen e interesimit të madhë për drejtimet e univerzitetit tonë.

Ndërsa nesër vizitojmë shkollën e mesme “Marija Kiri-Skllodovska” dhe “Medreseja Isa Beu”

 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.