Valentino Rossi: Do të bëjë maksimumin tim për t’u kthyer sa më shpejt

Kroacia kampione botërore në vaterpolo
Besim Hasani: Ishim afër medaljes, lamë përshtypje të jashtëzakonshme
Klubi Alpin Prishtina, gati për pushtimin e Majës së Kollatës
Shah: Garry Kasparov e përfundoi turneun e parë pas tërheqjes


Valentino Rossi: Do të bëjë maksimumin tim për t’u kthyer sa më shpejt
Valentino Rossi pas ndërhyrjes kirugjikale në këmbë ku u dëmtua gjatë një seance stërvitore, paraqet tashmë parametra të stabilizuar dhe ka nisur fazën e rehabilitimit.

Objektivi i tij i vetëm është të rifitojë në kohë sa më të shkurtër formën optimale që do t’i lejojë rikthimin në pistë.

“Koha e rikuperimit nuk është shumë e shkurtër, por do të bëjë maksimumin tim për t’u kthyer sa më shpejt”.

“Më vjen shumë keq që……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.