Vendi ku dalja ishte 100%

Vendi ku dalja ishte 100%

Ivanovski: Në këtë shekull në Maqedoni nuk arritëm të bëjmë regjistrimin e popullsisë
VIDEO | Njësia speciale vendosen në hyrje të Mitrovicës
Tërmet i lehtë dridh Maqedoninë
FOTO | Zbulohet identiteti i sulmuesit në Londër, që la të vdekur katër persona dhe mbi 20 tjerë të lënduar

Deri në ora 17:00 dalja në nivel republikan për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale është 43.89%, njofton shprehja.

Në ora 17:00 mësohet se është mbyllur vendvotimi 1166 në Nagoriçanin e Vjetër, ku janë 5 votues, të gjithë e kanë shfrytëzuar këtë të drejtë. Ky është vendvotimi i vetëm ku dalja deri në këtë kohë është 100%./shprehja.com

 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.