VIDEO | Emisioni “Agora”: Shoqëria civile, korrektor i Qeverisë apo urë për të hyrë në Qeveri?

VIDEO | Emisioni “Agora”: Shoqëria civile, korrektor i Qeverisë apo urë për të hyrë në Qeveri?

Ja kompanitë që fitojnë miliarda nga shqiptarët, e nuk kan asnjë shqiptar në bordet e tyre
Fqinji nga Tetova rrëfen tmerrin: Dëgjoheshin britmat e fëmijëve dhe thirrjet për ndihmë, por shtëpia u dogj shumë shpejtë!
VIDEO | Momenti kur sulmuesi në Londër qëllohet nga policia pranë Parlamentit britanik
Djali që nuk do të rritet kurrë (Video+Foto)

Humb më shumë shoqëria civile apo fiton më tepër Qeveria, nëse individ të spikatur në sektorin civil angazhohen drejtpërsëdrejti në Qeveri?!
Është kjo çështja kryesore për të cilën, njohës te rrethanave politike dhe aktivistë të shoqërisë civile kanë dhënë vlerësimin e tyre në emisionin “Agora”.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.
ARTIKULLI ME I VJETER