VIDEO | “Gjurmë Shqiptare”: Kalaja e fshehte e Skënderbeut

VIDEO | “Gjurmë Shqiptare”: Kalaja e fshehte e Skënderbeut

Këto janë letrat e profetit Muhamed që ua dërgonte prijësve shtetërorë (Foto)
Pas fyerjes së Pejgamberit, konvertohet në Islam dhe qan pranë varrit të Pejgamberit
Zbulimi i një deti nën shtresën e tretë të Tokës – paralajmërimi i profetit Muhamed për të (Foto)
Ja pse njerëzit që skuqen janë të veçantë

A ka patur Skënderbeu një kala të fshehtë? Pse u quajt e tillë, si u përdor dhe ku ndodhet?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema: “Kalaja e fshehtë e Skënderbeut”.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.