VIDEO | Njësia speciale vendosen në hyrje të Mitrovicës

VIDEO | Njësia speciale vendosen në hyrje të Mitrovicës

LDK nominon për kryetar të Prishtinës Ismet Beqirin
Kompania “Uka Komerc” bëhet pjesë e platformës digjitale SarajBizinis
“Kurrë dhe me asnjerin nuk di të mbaj inate dhe as nuk hakmerrem”
12 asistentë e studentë të UP-së dënohen me burg e gjoba për ryshfet

Njësia speciale e Policisë së Kosovës është pozicionuar në hyrje të Mitrovicës.

Mediat nga terreni ka njoftuar se ende nuk është bërë e çartë se cili do të jetë roli i policisë në atë pjesë.

Nuk ka pasur prononcime as nga policia se cili është plani operativ i tyre dhe cilat janë veprimet që do të ndërruarin.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.