Vitia bëhet me palestër sportive

Ilir Latifi të shtunën përballet me Tyson Pedron në duelin e UFC-së
Garat, atraksione për dashamirët e automobilizmit
Haxhimusa: Synojmë medalje në Kampionatin e Kosovës
Faruk Domi i pikëlluar që humbi shokun: Lamtumirë kampion


Vitia bëhet me palestër sportive
Në  prani të përfaqësuesve të lartë të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, udhëheqësve komunal të Vitisë, mysafirë të shumtë dhe personalitete të tjera publike e sportive, është vënë gurthemeli i Palestrës Sportive në Viti, projekt ky që u vlerësua si një ndër investimet me rëndësi për këtë komunë dhe për ndërtimin e të cilit ishte përfoluar me vite e që më na fund mbase do të bëhet realitet ndërtimi i tij…….
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.