Votoi Zeqirija Ibrahimi (FOTO)

Votoi Zeqirija Ibrahimi (FOTO)

Të rinjtë shqiptarë bëjnë për spital dy çifte, kërkuan cigare dhe ata nuk kishin
Deputeti i BDI-së, konferencë të jashtëzakonshme për ‘homoseksualitetin'(LIVE)
Ku do t’i kalojnë pushimet verore ministrat shqiptar
Rasti “Kumanova”, dëshmon shtetasi i Gjermanisë: Kërkoj hetim ndërkombëtar

Sot në hapsirat e Shkollës Fillore “Petar Zdravkovski-Penko”, në ora 10:00, votoi kandidati Zeqirija Ibrahimi, njofon shprehja. Kandidati nga rradhët e Aleancës me Besë, si në rrethin e parë, edhe në balotazh ishte i shoqëruar nga bashkëshortja e tij./shprehja.com

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.