Vrasja e tre policëve në Haraqinë në vitin 2000, shpallen të pafajshëm të akuzuarit shqiptar

Vrasja e tre policëve në Haraqinë në vitin 2000, shpallen të pafajshëm të akuzuarit shqiptar

Nusja humb jetën rrugës për në dasmën e saj, ku e priste dhëndri pranë altarit – publikohen pamjet e rrëzimit të helikopterit (Foto/Video, +16)
Takimi Rama-Zaev: “Premtimet shqiptarët e Maqedonisë, të bëhen vepra”
Publikohet “bomba” për skenarin serb në Maqedoni, ja biseda e përgjuar se çfarë po bënte agjenti i shërbimit sekret serb (DOKUMENTE)
Skandaloze/80 administratorë dhe këshilltarë u punësuan në Qeveri dy javë para largimit të VMRO-së

Të akuzuarit për vrasjen e tre policëve në Haraçinë në vitin 2000 u liruan tërësisht nga akuzat.

Shkaku se gjykatësja, Lidija Zimbovska tha se nuk ka gjetur asnjë provë e cila, i lidh ata me vrasjen e tre policëve.
Kështu që, Emurlla Emurllai dhe Lirim Dinarica, po gëzojnë lirinë e plotë, ndërsa Bajram Muça gjendet në burg për një vepër tjetër penale.
Të liruarit nga akuza në kohën kur janë arrestuar kanë qenë në moshën prej 15 deri 19 vjeç dhe kanë qëndruar për të paktën nga dy vite burg.

Gjykatësja shpjegoi se akuza bie në ujë shkaku i mungesës së provave që i lidhin ata me vrasjen dhe se asnjë prej mjeteve me të cilat supozohet se është kryer vepra nuk janë paraqitur ose nxjerr në gjykatë. Në vitin 2000 në hyrje të Haraçinës u vranë policët Kirill Petrushevski, Aco Angellovski dhe Eroll Gotak./SHENJA/

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.