Zaev shpalosi përmbajtjen e letrës dërguar Ivanovit

Zaev shpalosi përmbajtjen e letrës dërguar Ivanovit

Maqedoni, çmime të reja të derivateve
Mister vdekja e shqiptarit 27-vjeçari në Greqi
Aksident i rëndë në Itali, automjeti përplas shqiptarin me 4 fëmijë teksa po kalonin rrugën
Së shpejti do të lirohet Sokoli me shokë, e pranon edhe pushteti në Maqedoni?!

Pasi e mori mandatin për formimin e Qeverisë së re, lideri i LSDM-së, Zoran Zaev lexoi letrën e garancisë të cilën ia ka dërguar presidentit Ivanov, raporton SHENJA.

“Garantohet unitaritet, sovraniteti integriteti territorial, pavarësia dhe multietniciteti i Maqedonisë. Garantojmë mbrojtje të renit Kushtetues, dhe tërësinë territoriale të Maqedonisë. Garantojmë mbrojtje të interesave shtetërore dhe avancim e jetës për të gjithë qytetarët pa dallim  përkatësisë etnike, religjioze dhe përkatësisë gjuhësore. Garantojmë se procesi i sjelljes së vendimeve për qytetarët e Maqedonisë do të jetë në përputhje me vlerat themelore demokratike të sundimit të drejtësisë duke mos e vendosur Maqedoninë në situatë të nënshkrimit ose varshmërisë ndaj ndonjë shteti tjetër. Asnjë dokument Platformë, Deklaratë, Akt ose veprim që do të ishte në kundërshtim me qëndrimet e thëna më parë nuk mund të jenë kusht, e as bazë për formimin e as veprimin të Qeverisë së Maqedonisë”, tha mandatari Zoran Zaev,

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.