19 C
Skopje
August 14, 2018
Informacione Rajoni dhe Bota

Zgjidh një nga këta tri engjëj dhe lexo mesazhin që shpirti yt ka nevojë të dëgjojë

Engjëjt e ndiejnë shpirtin tonë. 

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Merkel: Nuk ka ndërrim të kufijve në Ballkan

shprehja

“DAP nuk mund të mundësojë keqpërdorimin e të dhënave personale” (Video)

shprehja

Bëhuni gati për shoping – nesër është dita më e mirë për këtë!

shprehja